מנדלי מוכר ספרים 5, תל-אביב 03-7500999

'הסיפור של משיה'

משייה היא הפרשנות שלנו לתל אביב: מקומית, שורשית, אינטימית, אבל בו בזמן גם מודרנית, עכשווית, אופנתית. היא הטעמים של הילדות שלנו כשהם מתמקמים על גבי צלחת כמו שצבעים נפרשים על בד קנבס. אחרי שהתמוגגנו מכל טעם וכל מרקם במנות שהגשנו בקיטשן מרקט, ואחרי שהוספנו למשוואה חוויה לילית באונזה, משייה היא השלב השלישי, הבוגר, החזרה הביתה שתמיד מבהירה שאנחנו השתנינו ושגם הבית הוא לא אותו בית: אלו התבלינים, הירקות, הדגים ויתר החומרים שנמצאים כאן מסביבנו, במרחב שלנו, ושמשתברים דרך הפריזמה של היצירתיות של השף יוסי שטרית ושל אופני הבישול המתקדמים ביותר עם תוצאות שמפתיעות בכל פעם גם אותנו. חשבנו על המשייה זמן רב - במשך 12 חודשים חשבנו ופיתחנו את הקונספט, העיצוב, המיתוג והאיבזור הנכון כדי לעטוף אתכם באווירה המושלמת שדרושה כדי להתענג מכל פיסת חוויה. ההשראה שלנו היא מהמשייה, אותה קליפה של אגוז המוסקט שנראית כמו לבה רותחת שעוטפת את האגוז, ומכניסה למנות שבהן משלבים אותה בבישול המרוקאי ניצוץ ארומתי, גאוני, אלוהי כמעט. אנחנו מקווים שהניצוץ ילהיב גם אתכם.

בסמן/טננבאום - מיתוג

 סטודיו למיתוג בסמן/טננבאום ביפו העתיקה הוקם בשנת 1983 ע״י אלעזר בסמן ואריה טננבאום ומונה שבעה מעצבים בוגרי בתי הספר לעיצוב המובילים בארץ.


מחקר ובחינה ויזואלית של אגוז המוסקט, מקורו, מאפייניו, צורתו וצבעו חשף כי ה״משייה״ (הרשת העוטפת את אגוז המוסקט) מזכירה בצורתה שורשים. התוצאה היא מיתוג יחודי אשר מגלם בתוכו מוטיבים של שורשיות וחזרה למקורות, אשר מהווים את עמוד התווך של האידיאולוגיה הקולינרית של שף יוסי שטרית ומסעדת ״משייה״.

עדי ניסני - אמנית קרמיקה

הסטודיו של עדי ניסני יצר עבור המסעדה כלי אוכל והגשה המשלבים מראה קלאסי עם נגיעה של סגנון אורגני העשויים פורצלן ובזלת ברמת איכות בלתי מתפשרת. תהליך היצירה החלק מהיכרות מעמיקה בין האמנית לשף, ובמקביל לבניית תפריט המסעדה.


עדי ניסני היא בוגרת בצלאל במחלקה לעיצוב קרמי וזכוכית, בעלת תואר שני בלימודי מגדר ואמנות מלסלי קולג' ותעודת עיצוב אופנה מהאקדמיה לעיצוב, אוסטרליה הסטודיו שלה ממוקם בפאתי שוק הפשפשים ביפו, שם היא הוגה, מעצבת ויוצרת.


ניתן לקנות את כל הכלים המוגשים במשייה ישירות דרך אתר המסעדה.

Florentin Kitchen Knifes

פלורנטין סכיני מטבח (florentine kitchen knives) הוא סטודיו המתמחה בעיצוב וייצור כלי מטבח שהוקם בשנת 2012 על ידי המעצב התעשייתי תומר בוטנר בעיר הולדתו, תל-אביב. הסטודיו מתמחה בעיצוב וייצור עבור מוסדות אוכל בכמויות קטנות ובעיצוב אישי. עבור פרוייקט זה תרם תומר מנסיונו בעבודתו עם שפים ומסעדות מוכרים מרחבי העולם והבנתו בתהליכי ייצור וחומרים על מנת ליצור חויית אכילה מקומית וייחודית במסעדת משייה.


תומר היה כח מוביל בצוות העיצוב והאוצרות (יחד עם סטודיו andreyandshay) שבחר וייצר את כל הכלים בהם משתמשים הסועדים במהלך הארוחה במסעדה וכמו כן, רבים מהאלמנטים האחרים במסעדה כגון בגדי המלצרים וסינרי הטבחים. fkk ידועה בעיקר בשל סדרת סכיני המטבח שהיא מייצרת, בעלות עיצוב וייצור המתמקדים בשילוב בין מלאכות ייצור סכינים עתיקות ובין טכנולוגיה מודרנית כאשר התוצאה היא אחת מסכינים הייחודיות ביותר שיצאו לייצור בעשורים האחרונים.


כיום fkk ממוקמת בברצלונה, ספרד.

אנדרי ושי

אנדרי ושי הוא סטודיו לעיצוב בתל אביב שהוקם ע״י המעצבים אנדריי גרישקו ושי ניפוסי. מאז 2013, הם מעצבים ומפיקים מוצרים עבור לקוחות פרטיים ומסחריים.

שתף/י עמוד  

הזמנת שולחן

 

בוקר: ראשון - חמישי 07:00 - 11:00 ; שישי 11:00 - 14:30
צהריים: ראשון - חמישי 15:30 - 12:30 ;  שבת - 15:30 - 12:00
ערב: ראשון - שבת 23:30 - 18:00

לתשומת לבך, ההזמנה מותנית באישור המסעדה, המסעדה תיצור עימך קשר טלפוני.

*
*
*
*
*
:
*

תודה רבה,
שימו לב כי ההזמנה מותנית באישור המסעדה,
הצוות שלנו יצרו איתכם קשר בהקדם.

הצטרפ/י למועדוןהצטרפ/י למועדון

כרטיס מתנה

 

הזמנת פגישה

 
*
*
*

הצטרף למועדון הלקוחות

 
*
*
*

תודה רבה.

נשלח.נשלח.