fbpx

עלה עלה

בארבע לפנות בוקר, כשהטל מותיר את אגליו על עלי הבזיליקום והמנטה, כשפרחי הקישוא עוד קרירים, גדעון בילינסקי ויובל הלמן יוצאים עם הצוות של "עלה עלה" לקטוף את תנובת היום, שתגיע בבוקר, טרייה ובאיכות הגבוהה ביותר, למטבחיהן של מיטב מסעדות השף בישראל – וגם למשייה ולקיטשן מרקט. "אנחנו סוג של לונה פארק לשפים בתל אביב", אומר גדעון, דור שני למשק החקלאי במושב הדר עם שבעמק חפר. אביו עוזי, מהנדס חקלאי, הוא שבנה את המשק, והיה הראשון בישראל שהצליח לגדל חסה 365 ימים בשנה – והרי בטבע תמצאו חסה רק בחורף. מאז, "עלה עלה" משלבת חדשנות טכנולוגית (גם בנו גדעון נכנס לעבודה במשק לאחר קריירת היי-טק), וממשיכה להפתיע את הסצנה הקולינרית בישראל עם הזנים החדשים שהיא מפתחת ואיכות המוצרים שהיא מספקת – דלעת יפנית ובמיה תאילנדית, הלימון המרהיב שנקרא "אצבעות בודהה", פרי הפלנטיין או מיני פלפלים מכל רחבי אמריקה הלטינית, כל אלה לצד ירקות קונבנציונליים יותר. "את יובל, שהיה יועץ ארגוני, הכרתי במילואים, ומיד התחלנו לתכנן איך לקחת את היכולות שלנו וליצור חקלאות חכמה, מתקדמת, ועם היבול הכי טרי, טעים, ונועז שאפשר", הוא מספר. 

השפע של "עלה עלה" יכול להגיע גם אליכם למטבח, עם שירות המשלוחים "עלה הביתה". אם אתם רוצים ליהנות בבית מהפירות והירקות המסתוריים שאכלתם במשייה – או פשוט מעגבניות, מלפפון ופלפל באיכות מעולה לסלט שלכם – אתם מוזמנים להזמין מאתר "עלה הביתה" ולקבל הנחה של 10% עם הצגת הקופון של משייה.
קוד קופון : Mashya
www.alehonline.co.il

צולם ע"י : נועם אקויז
www.noamekhaus.com

סגירת תפריט